Ach te jaja! Polecamy sprawdzony przepis, idealny na wielkanocne święta.
Potrzebujesz :
- 30 – 40 g cebuli pokrojonej w kosteczkę,
- 6 jajek, ugotowanych na twardo, posiekanych w kostkę,
- 3 łyżki majonezu,
- 1/2 pęczka koperku,
- 2 szczypty pieprzu białego, mielonego,
- ½ łyżeczki soli,
- 2 łyżeczki musztardy,
Przepis krok po kroku:
- Mieszasz wszystkie składniki i pasta już gotowa. Idealna na święta i na co dzień.
Tali wspiera Cię w kuchni:
- Nożyczki do jajek
- Mały nóż do warzyw i owoców Classica Premax
- Nóż do warzyw i owoców Classica Premax
- Kuchenna szpatuła do smarowania
Jeżeli przepis spodobał się Tobie zostaw komentarz poniżej, polajkuj nas na FB lub Insta